About Us

 Radno vreme

  • Ponedeljak  – Petak
    11:00 – 20:00
  • Subota i nedelja
    samo za HITNE intervencije!

Stomatološka ordinacija Gentle Touch dental centar

Naše stomatološke usluge pružamo u savremenom i prijatnom ambijentu. Koristimo najnovija saznanja i poslednju reč tehnike. Veoma nam je bitna vaša udobnost prilikom tretmana jer znamo da vam je bila potrebna hrabrost i da je odlazak kod zubara uvek stresan. Uz našu pomoć savladajte strah od stomatoloških intervencija.

  •  Iskusni i stručni stomatolozi
  •  Spremnost za hitne intervencije
  •  Posvećeni svom poslu
  •     Nežni

Stručno osoblje svojim znanjem i umećem osposobljeno je da pruži najkvalitetniju uslugu estetske stomatologije savladavajući sa lakoćom i najzahtevnije estetske probleme.

Estetska stomatologija može drastično da promeni vaš izgled i samopouzdanje.

Različiti estetski tretmani od izbeljivanja, ispravljanja zuba pa i uključivanja invazivnijih metoda kao što su fasete (veneers) i bezmetalne krune (cirkonija i litijumdisilikatne) mogu vaš osmeh dovesti do perfekcije. Od nefunkcionalnog, loše estetskog do komformnog i lepog osmeha potrebna je samo vaša čvrsta odluka.

Zašto se veliki broj pacijenata odlučio da pokloni poverenje našim stomatolozima?

Možda je razlog upravo profesionalnost, ljubaznost i želja da svakom pacijentu omogućimo najbolji tretman koji je uvek u interesu zdravlja pacijenta koji nam je poklonio poverenje.  U našoj ordinaciji usluge iz oblasti protetike pruža doktor specijalista stomatološke protetike što je vam pruža garanciju da će procedura biti obavljena stručno i najbolje moguće za datu situaciju. Pitate se zašto protetiku treba da radi specijalista protetike? Kao i u medicini tako i u stomatologiji imate veliku broj specijalističkih grana (oralna hirurgija, ortodoncija, stomatološka protetika, endodoncija…). Da bi dobili zvanje specijaliste iz oblasti protetike, pored osnovnih studija koje traju 6 godina dodatno se školujete još 3 godine kako bi dobili potrebno znanje i usavršili ovu veštinu. Da li idete kod kardiologa ako imate probleme sa vidom? Jednom kada se zubi pripreme za protetske nadoknade nepovratno ste promenili situaciju i kasnije je veoma teško ispraviti mnoge stvari koje su možda mogle bolje.

Većina se pita koliko košta lep osmeh kao sa reklame.  Uvek se trudimo da pored plana terapije (pri čemu informišemo pacijenta detaljno o svemu što je neophodno uraditi) sa pacijentom napravimo i finansijski plan kako bi mu omogućili da najbolji mogući tretman bude dostupan. Kvalitet uvek košta ali je zadovoljstvo koje dobijete takvim radom nemerljivo i traje.

Naš interes je da naši pacijenti izađu iz naše ordinacije kompletno sanirani, nasmejani i zadovoljni.

Većina pacijenata se navikne veoma brzo na činjenicu da su naše intervencije bezbolne. Nove tehnologije (laser – primena lasera, digitalni otisak), nove metode, novi materijali daju pacijentu osećaj komfora a nama sigurnost da smo terapeutske metode sproveli po najvišem svetskom standardu.

Takodje mogućnost da pacijentu pokažemo kako njegov osmeh može izgledati na kraju terapije je nešto što pacijentima mnogo znači. Naša stomatološka ordinacija izdvaja se i po tome što sve estetske faze prolazimo zajedno sa pacijentom od oblika, boje zuba i odabira gradivnog materijala poštujući želju pacijenta u granicama mogućnosti za datu situaciju.

Budite sigurni da će naši doktori biti maksimalno posvećeni sa ciljem da unaprede vaš osmeh.

Naši stomatolozi


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rem autem
voluptatem obcaecati!

dr mladena aleksić
Dr. Mladen Aleksić

Stomatolog

marina janjić
Dr. Marina Janić

Specijalista stomatološke protetike