ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Ponosni smo što možemo da vam ponudimo najpopularnije estetske tretmane po najvišim svetskim standardima

Izbeljivanje zuba:

Izbeljivanje zuba je verovatno najpopularnija metoda u oblasti estetske stomatologije. Niko ne želi žute ili tamno sive zube. Takvi zubi ostavljaju utisak da osoba ne vodi dovoljno računa o oralnoj higijeni. Ovakve prebojenosti se uspešno uklanjaju procedurom izbeljivanja ili beljenja zuba. Lep osmeh je uvek poželjan a različite metode izbeljivanja zuba omogućavaju nam da u veoma kratkom vremenskom periodu potpuno promenimo boju zuba čineći osmeh atraktivnijim. Od metoda posebno izdvajamo izbeljivanje zuba laserom  koja veoma efikasno i bez propratne osetljivosti daje fantastične rezultate.

Viniri ili fasete:

Ukoliko vaši zubi nemaju oblik,boju ili poziciju koja vam se dopada viniri odnosno fasete su jedno od mogućih rešenja. Minimalno invazivni tretman postavljanja faseta odnosno vinira učinićete da vaš osmeh zablista u punom sjaju. U ovu svrhu koriste se različiti materijali. Kompozitne fasete izrađene od saveremenih kompozitnih materijala ili pak keramičke fasete transformisaće vaš osmeh. Za njihovu izradu je potrebno vreme,mnogo proba i truda i umeća kako terapeuta tako i zubnog tehničara. Nakon cementiranja osmeh koji dobijemo od pacijenta je zaista neprocenjiv i veoma lako zaboravimo na sav trud i vreme uloženo da finalni rad zablista u punom sjaju kako to samo mogu fasete i viniri.

invisalign folije za ispravljanje zubaDigitalna stomatologija

Izabrali smo da krenemo putem digitalne stomatologije jer verujemo da naši pacijenti zaslužuju najviši standard kojim sa predvidljivom preciznošću garantuje uspešnu rehabilitaciju. Digitalna stomatologija pruža nam mogućnost da našim pacijentima verodostojno prikažemo kako će zubi izgledati na kraju terapije. Ovakav vid komunikacije omogućava nam da vidimo šta tačno naš pacijent želi i gde je granica mogućnosti u tim željama.Kada zajedno definišemo kako želimo da završimo rad tek tada počinjemo sa brušenjem i pripremama zuba za trajne nadoknade. Prednosti digitalne stomatologije su višestruke:predviđanja rezultata, preciznosti  samih nadoknada, trajnost rada, vreme izrade, greške smanjene na minimum i komfor pacijenta. Digitalni protokol omogućava nam pouzdane i predvidive rezultate.

Osim u protetici i implantoprotetici digitalna tehnologija se koristi i u ortodonciji.

Moderni ortodontski tretmani unapređeni digitalnom tehnologijom omogućavaju nam ispravljanje zuba u estetskoj regiji bez fiksnih proteza. Set folija je dizajniran da precizno i dozirano pomeraju zube u tačno zadatu poziciju. Svakom sledećom folijom vaš osmeh postaje sve lepši a da okolina i ne primeti da se upravo pred njihovim očima odigrava složen  proces pomeranja zuba. Folije za ispravljanje zuba su prozirne tanke i veoma udobne. Ipak postoje indikacije kada se one koriste jer se veća pomeranja u bočnoj regiji ne mogu očekivati.

Trudimo se da izađete sa osmehom na licu bez obzira kojoj ste intervenciji bili podvrgnuti.Vaš osmeh je naša inspiracija.