Dr. Marina Janić

marina janjić

Dr. Marina Janić

Specijalista stomatološke protetike

Phone :
064 /173 94 79
Email :
info@dentalcentar.rs

Specijalista stomatološke protetike

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2007. godine. Nakon osnovnih studija 2012. upisala specijalističke studije iz stomatološke protetike. Član je Srpskog lekarskog društva i Stomatološke komore Srbije. Svoje znanje u vidu kontinuirane edukacije usavršavala je u vodećim svetskim i domaćim edukativnim centrima.

Training course for the ICX Templant Dental Implant System Advanced lasers training course Biolase (Beograd), Impression taking for implant restorations BIOHORISONS International symposium of dental esthetic. Takođe je učestvovala na međunarodnom Congress of the BaSS u Banjaluci kao prezenter 2016. i 2017. u Solunu.

Rukovodi se izrekom “mali detalji imaju veliki uticaj” pa pri donošenju plana vezanih za estetsku rekonstrukciju poštuje i primenjuje minimalno invazivne principe.

Up-date in aesthetic kao i mnogobrojni regionalni kongresi doprineli su da znanje, talenat, umeće i ljubav prema profesiji daju kao krajnji rezultat izuzetne estetske i funkcionalne rezultate pacijentima. Rukovodi se izrekom “mali detalji imaju veliki uticaj” pa pri donošenju plana vezanih za estetsku rekonstrukciju poštuje i primenjuje minimalno invazivne principe.

Stalno usavršavanje

Mnogobrojni zadovoljni pacijenti svakodnevno potvrđuju da njeno nastojanje da prati trendove u modernoj stomatologiji i radi na stalnom usavršavanju daju najbolji mogući rezultat kome svi profesionalno težimo a to je lep i zdrav osmeh.