Stomatološka ordinacija - potrebna vam je stomatološka ordinacija?

 

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA GENTLE TOUCH DENTAL CENTAR

 

stomatološka ordinacija

 

Naše stomatološke usluge pružamo u savremenom i prijatnom ambijentu. Koristimo najnovija saznanja i poslednju reč tehnike. Veoma nam je bitna vaša udobnost prilikom tretmana jer znamo da vam je bila potrebna hrabrost i da je odlazak kod zubara uvek stresan. Uz našu pomoć savladajte strah od stomatoloških intervencija.

 

stomatolog beograd

Stručno osoblje svojim znanjem i umećem osposobljeno je da pruži najkvalitetniju uslugu estetske stomatologije savladavajući sa lakoćom i najzahtevnije estetske probleme.

 

Estetska stomatologija može drastično da promeni vaš izgled i samopouzdanje.


Različiti estetski tretmani od izbeljivanja, ispravljanja zuba pa i uključivanja invazivnijih metoda kao što su fasete (veneers) i bezmetalne krune (cirkonija i litijumdisilikatne) mogu vaš osmeh dovesti do perfekcije. Od nefunkcionalnog, loše estetskog do komformnog i lepog osmeha potrebna je samo vaša čvrsta odluka.

 

Zašto se veliki broj pacijenata odlučio da pokloni poverenje našim stomatolozima?

 

Možda je razlog upravo ljubaznost i želja da svakom pacijentu omogućimo najbolji mogući tretman. Većina se pita koliko košta lep osmeh kao sa reklame. Istina je da zavisi od situacije i metode koja se primenjuje. Uvek se trudimo da pored plana terapije (pri čemu informišemo pacijenta detaljno o svemu što je neophodno uraditi) sa pacijentom napravimo i finansijski plan kako bi mu omogućili da najbolji mogući tretman bude dostupan.


Većina pacijenata se navikne veoma brzo na činjenicu da su naše intervencije bezbolne. Nove tehnologije (laser - primena lasera), nove metode, novi materijali i lep pristup sve ukupno daju pacijentu osećaj komfora.

Takodje mogućnost da pacijentu pokažemo kako njegov osmeh može izgledati na kraju terapije je nešto što pacijentima mnogo znači. Naša stomatološka ordinacija izdvaja se i po tome. Sve estetske faze prolazimo zajedno sa pacijentom od oblika, boje zuba i odabira gradivnog materijala.

Napravite sledeći korak i zakažite pregled već danas!

https://www.dentalcentar.rs/kontakt

 

S poštovanjem,

 

Vaši Gentle Touch stomatolozi

 

 

Naš tim stomatologa

 

stomatolog

DR MARINA JANIĆ

SPECIJALISTA STOMATOLOŠKE PROTETIKE

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2007. godine. Nakon osnovnih studija 2012 upisala specijalisticke studije iz stomatoloske protetike. Član je Srpskog lekarskog drustva i Stomatološke komore Srbije. Svoje znanje u vidu kontinuirane edukacije usavršavala je u vodećim svetskim i domaćim edukativnim centrima .

 

Training course for the ICX Templant Dental Implant System Advanced lasers training course Biolase (Beograd), Impression taking for implant restorations BIOHORISONS International symposium of dental esthetic. Takodje je učestvovala na medjunarodnom Congress of the BaSS u Banja Luka kao prezenter  2016 i 2017 u Solunu

.
Up-date in aesthetic kao i mnogobrojni regionalni kongresi doprineli su da znanje, talenat, umeće i ljubav prema profesiji daju kao krajnji rezultat izuzetne estetske i funkcionalne rezultate pacijentima. Rukovodi se izrekom “Small details have a big impact” pa pri donošenju plana vezanih za estetsku rekonstrukciju poštuje i primenjuje minimalno invazivne principe.


Mnogobrojni zadovoljni pacijenti svakodnevno potvrdjuju da njeno nastojanje da prati trendove u modernoj stomatologiji i radi na stalnom usavršavanju daju najbolji moguci rezultat kome svi profesionalno težimo a to je lep i zdrav osmeh

Dr Marija Ranković

stomatolog

DR MARIJA RANKOVIĆ

Diplomirala na stomatološkom fakultetu u Beogradu. Posle diplomiranja završen staž i položen stručni ispit. Član je stomatološke komore.

 

Dalje usavršavanje nastavlja na domaćim i međunarodnim kongresima iz oblasti konzervativne, preventivne i profilaktičke stomatologije, kao i iz parodontologije.

 

Svoj rad, profesionalni odnos, etičko ponašanje i savestan odnos prema pacijentima nastavila je u privatnoj praksi. Pre svega, bitna joj je funkcionalnost zuba i potpornog aparata, ali neizostavan deo je i estetika zuba.Takođe, poseduje sertifikat za mezoterapiju lica i tela, kao i sertifikat za rad sa hemijskim pilinzima. Bila je predavač anti-aging medicine iz oblasti hemijskih pilinga - Crowne Plaza 2016. godine.

Nataša Kljajčin

ass. NATAŠA KLJAJČIN

Zubotehničku školu smer stomatološka sestra tehničar diplomirala je u Beogradu.

Njeno znanje pretočeno sada već u dugogodišnje iskustvo i praksu nam je neprocenjivo pri savladavanju svakodnevnih izazova. Koliko je nama velika pomoć i podrška toliko svakako i pacijentima koji se uz nju osećaju sigurnije i hrabrije.

 

Stomatološki materijali i tehnika

 

Intraoralna stomatološka kamera (MOŽETE DA VIDITE ISTO ŠTO I MI):

 

intraoralna kamera - stomatoloska ordinacija gentle touch

Mala kamera koju stomatolog koristi pri pregledu kako bi Vam što bolje predočio Vaše stanje u usnoj duplji.

Kamera omogućuje pacijentu da se informiše kakvo je njegovo stanje u usnoj duplji kao i da bude aktivni učesnik u stomatološkoj proceduri.Stomatologu pomaže uvećavajući objekte na ekranu pri pregledu ili intervenciji.

 

Digitalni prikaz

 

Omogućava stomatologu da Vam pokaže rezultate, odnosno stanje pre intervencije i posle.

digitalni apex lokator snimanje zuba

 

Apex Locator

 

Reč je o aparatu koji koristimo pri endodontskom lečenju zuba (lečenje kanala korena zuba).Omogućava nam precizno merenje dužine kanala kako bi bili pravilno obradjeni i na kraju definitivno napunjeni.Time se sprečava mogućnost prebacivanja materijala van kanala i eventualne komplikacije koje mogu nastati.

 

Digitalni rendgen snimanja zuba


Sa neznatnom dozom zračenja omogućava snimanje zuba i momentalni prikaz na ekranu izvrsnog kvaliteta.Takođe skraćuje i period od snimanja do dobijanja slike.

 

rengen za snimanje zuba

Materijali u stomatologiji koje koristimo

 

U našoj ordinaciji koriste se materijali renomiranih svetskih proizvođača poslednje generacije.

www.coltene.com, www.kometusa.com, www.gcamerica.com

 

Pratimo trendove na tržištu i uz kvalitetne materijale i kontinuiranu edukaciju kroz koju se naši stomatolozi redovno usavršavaju, osposobljeni smo da Vam pružimo najkvalitetniju stomatološku uslugu.

 

Remineralizacija zubnog tkiva


U okviru preventivnog programa nudimo uslugu remineralizacije zubnog tkiva. Belo-kredaste mrlje na zubu u zavisnosti od stepena izraženosti možemo da ublažimo ili potpuno uklonimo


Takođe se ovaj tretman preporučuje kod osoba koje su izbeljivali zube, nosili ortodontske aparate, kao i kod onih sa većim stepenom rizika od karijesa.

 

Naša stomatološka ordinacija vas čeka i želi vam dobrodošlicu!