O nama

 Radno vreme

 • Ponedeljak  – Petak
  10:00 – 18:00
 • Van radnog vremena cene intervencije skuplje 50%
 • Subota i nedelja
  samo za HITNE intervencije!

Stomatološka ordinacija

Gentle Touch Dental Centar

Naše stomatološke usluge pružamo u savremenom i prijatnom ambijentu. Koristimo najnovija saznanja i poslednju reč tehnike. Veoma nam je bitna vaša udobnost prilikom tretmana jer znamo da vam je bila potrebna hrabrost i da je odlazak kod zubara uvek stresan. Uz našu pomoć savladajte strah od stomatoloških intervencija.

 •  Iskusni i stručni stomatolozi
 •  Spremnost za hitne intervencije
 •  Moderne tehnologije i materijali
 •     Savremena digitalna stomatologija

Stručno osoblje svojim znanjem i umećem osposobljeno je da pruži najkvalitetniju uslugu estetske stomatologije savladavajući sa lakoćom i najzahtevnije estetske probleme.

Estetska stomatologija može drastično da promeni vaš izgled i samopouzdanje.

Različiti estetski tretmani od izbeljivanja, ispravljanja zuba pa i uključivanja invazivnijih metoda kao što su fasete (veneers) i bezmetalne krune (cirkonija i litijumdisilikatne) mogu vaš osmeh dovesti do perfekcije. Od nefunkcionalnog, loše estetskog do komformnog i lepog osmeha potrebna je samo vaša čvrsta odluka.

Zašto se veliki broj pacijenata odlučio da pokloni poverenje našim stomatolozima?

Možda je razlog upravo profesionalnost, ljubaznost i želja da svakom pacijentu omogućimo najbolji tretman koji je uvek u interesu zdravlja pacijenta koji nam je poklonio poverenje.  U našoj ordinaciji usluge iz oblasti protetike i hirurgije pruža doktor specijalista stomatološke protetike što vam pruža sigurnost da će procedura biti obavljena stručno i najbolje moguće za datu situaciju. Pitate se zašto protetiku treba da radi specijalista protetike? Kao i u medicini tako i u stomatologiji imate veliku broj specijalističkih grana (oralna hirurgija, ortodoncija, stomatološka protetika, endodoncija…). Da bi dobili zvanje specijaliste iz bilo koje oblasti stomatologije, pored osnovnih studija koje traju 6 godina, dodatno se edukuje još 3 godine kako bi dobili potrebno zvanje i usavršili ovu veštinu. Naravno usavršavanje se neprestalno vrši jer sa napretkom tehnologije materijala menja i način našeg rada. Jednom kada se zubi pripreme za protetske nadoknade nepovratno ste promenili situaciju i kasnije je veoma teško ispraviti mnoge stvari koje su možda mogle bolje. Zato je neophodno da svoje poverenje poklonite stručnjacima iz oblasti koja vam je potrebna.

Većina se pita koliko košta lep osmeh kao sa reklame.  Uvek se trudimo da pored plana terapije (pri čemu informišemo pacijenta detaljno o svemu što je neophodno uraditi) sa pacijentom napravimo i finansijski plan kako bi mu omogućili da najbolji mogući tretman bude dostupan. Kvalitet uvek košta ali je zadovoljstvo koje dobijete takvim radom nemerljivo i traje.

Naš interes je da naši pacijenti izađu iz naše ordinacije kompletno sanirani, nasmejani i zadovoljni.

Većina pacijenata se navikne veoma brzo na činjenicu da su naše intervencije bezbolne. Nove tehnologije (laser – primena lasera, digitalni otisak), nove metode, novi materijali daju pacijentu osećaj komfora a nama sigurnost da smo terapeutske metode sproveli po najvišem svetskom standardu.

Takodje mogućnost da pacijentu pokažemo kako njegov osmeh može izgledati na kraju terapije je nešto što pacijentima mnogo znači. Naša stomatološka ordinacija izdvaja se i po tome što sve estetske faze prolazimo zajedno sa pacijentom od oblika, boje zuba i odabira gradivnog materijala poštujući želju pacijenta u granicama mogućnosti za datu situaciju.

Budite sigurni da će naši doktori biti maksimalno posvećeni sa ciljem da unaprede vaš osmeh.

 

Naši stomatolozi

 

Dr spec. Janić Marina

Dr Aleksić Mladen

Dr spec. Petković Vanja

 

Uz naš stručan i posvećen tim možete lako doći do sjajnog osmeha!